Μενού
i-magissa
Η Μάγισσα - ΑΝΤ1 | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε απόψε Δευτέρα (25/9) στις 21.00 στον ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα», η «σειρά της χρονιάς», όπως έχει χαρακτηριστεί με πρωταγωνίστρια την Έλλη Τρίγγου.

Ήδη από τα τρέιλερ που είχαν κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και το τελευταίο διάστημα, το τηλεοπτικό κοινό είχε πάρει μια γεύση του τι θα δει στην οθόνη του, όμως, όπως φάνηκε μέσω Twitter, ήδη από την πρώτη σκηνή της σειράς, μάλλον δεν περίμενε τόσο δυνατή εισαγωγή και εξεπλάγην ευχάριστα.

Τουλάχιστον αυτό έδειξαν τα αποθεωτικά σχόλια που έπεσαν «βροχή» στο Twitter με την πρωταγωνίστρια Έλλη Τρίγγου, η οποία μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην πρώτη σκηνή και έδειξε να «φλερτάρει» με τον θάνατο, να κερδίζει - και πάλι μετά τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες τα προηγούμενα χρόνια - τους τηλεθεατές. 

Το γεγονός δε ότι σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές παρουσιάστηκαν αρχικά ως νεκροί, μάλλον αιφνιδίασε το κοινό, αφού και αυτό σχολιάστηκε στο Twitter αν και κάποιοι κατάλαβαν τι συνέβαινε πριν λυθεί ο «γρίφος» επί της οθόνης.

Να αναφερθεί ότι τα περισσότερα tweets επαινούσαν τη φωτογραφία και τη σκηνοθεσία της «Μάγισσας», όπως και τα κοστούμια με τους χρήστες να λένε πως δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τις αντίστοιχες ξένες σειρές εποχής. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.