Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι τις 30 Ιανουαρίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός για τη Eurovision 2025 με παρουσιαστές την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά.
Η ΕΡΤ εξέδωσε χθες Τρίτη (14/1) σχετική επίσημη ανακοίνωση, ενώ προς το παρόν η Δημόσια Τηλεόραση δεν έχει ανακοινώσει εάν θα δούμε κατά τη διάρκεια της βραδιάς τη Μαρίνα Σάττι, η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα πέρσι με το Zari, τερματίζοντας στην 11η θέση.
Σύμφωνα με το «Breakfast@Star» η Μαρίνα Σάττι θα δώσει το «παρών» στον εθνικό τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Christmas Theater, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα τραγουδήσει επί σκηνής το Zari ή αν θα έχει κάποιον άλλο ρόλο, όπως το να παραδώσει τη σκυτάλη στον φετινό εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision 2025.
Στον εθνικό τελικό θα παρουσιαστούν τα 12 υποψήφια τραγούδια που ανακοινώθηκαν αυτή την εβδομάδα από την ΕΡΤ με σκοπό να επιλεγεί εκείνο που θα ταξιδέψει στη Βασιλεία της Ελβετίας όπου θα διεξαχθεί φέτος ο 69ος Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.
- Γιατί κάποιοι άνθρωποι πεθαίνουν κοντά στα γενέθλιά τους; Η μακάβρια εξήγηση που δίνει η επιστήμη
- Η απαγωγή της Τασούλας: Η «Νεράιδα» και ένας παραλίγο εμφύλιος στην Κρήτη
- Καιρός: Έρχεται ο πρώτος καύσωνας διαρκείας «που θα κουράσει» – Θαλάσσια ομίχλη και «40άρια»
- Ελένη Ράντου: «Γυναίκες, μη μασάτε!» – Η απάντηση στον ηλικιακό ρατσισμό και το μπικίνι στα 62
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.