Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» είναι απόψε Δευτέρα (24/2) η Μαρκέλλα - Ελένη Τσαγάκη.
Η εντυπωσιακή influencer, που περιγράφει με τον δικό της τρόπο τα πιο περίεργα, τα πιο καυτά και τα πιο ερωτικά ιστορικά γεγονότα, μιλάει για την απόφασή της να ασχοληθεί με τα social media σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για εκείνη.
Γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη θεματολογία για τα βίντεό της; Εξακολουθεί το σεξ να αποτελεί ταμπού στις μέρες μας; Πώς το αντιλαμβάνονταν οι άνθρωποι ανά τους αιώνες;
Έχει δεχτεί κακόβουλα σχόλια και πώς τα αντιμετώπισε; Τέλος, αναφέρεται στα βίντεο που έχουν κεντρίσει το περισσότερο ενδιαφέρον των ακολούθων της.
Για 9η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.
- Πώς άνοιξε ξανά ο φάκελος του εμπρησμού της Marfin - Οι συλλήψεις και οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία
- «Πού πας; Διασκέδασε τον κόσμο»: Όταν χορεύτρια του Costa Concordia παραιτήθηκε την ώρα που το πλοίο βυθιζόταν
- Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,61μ και όλοι μιλούν για τη... γκριμάτσα του
- «Εγώ, ούτε γρατζουνιά και το παιδί μου σκοτώθηκε»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.