Μενού
monomaxos
Η Αναστασία | @ΣΚΑΙ
  • Α-
  • Α+

Η Αναστασία βρέθηκε στο πλατό του «Μονομάχου» και είχε να επιλέξει ανάμεσα σε δύο κατηγορίες ερωτήσεων, «Ανδρέας Παπανδρέου» και «Στίβεν Χόκινγκ».

Μόλις η παίκτρια άκουσε το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου έλαμψε ολόκληρη και ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος κατάλαβε πως η Αναστασία έχει κάποια σχέση με το ΠΑΣΟΚ.

«Γιατί γελάς; Κάτι με τον Ανδρέα θες να μας πεις… είναι ΠΑΣΟΚ, παιδιά! Είναι βαθύ ΠΑΣΟΚ!», είπε αρχικά ο Χρήστος Φερεντίνος, με την Αναστασία να απαντά γελώντας: «Ηγέτης σαν τον Ανδρέα δεν έχει ξαναγεννηθεί».

«Άλλαξε, φώτισε το πρόσωπο της Αναστασίας μας», σχολίασε ο παρουσιαστής, με την παίκτρια να τονίζει: «Σκέφτομαι το δούλεμα που θα μου κάνουν οι φίλοι μου για την κατηγορία».

Απαντώντας στην ερώτηση για την ημερομηνία θανάτου του ιστορικού ηγέτη της Αριστεράς και βλέποντας ότι μόνο ένας παίκτης έδωσε λάθος απάντηση, η Αναστασία σχολίασε με χιούμορ: «Δεν είχα πάει στο Ωνάσειο αλλά ξεχνιούνται οι τέντες απ’ έξω για μήνες; Όλοι ΠΑΣΟΚ είναι. Ακόμα πληρώνει ο Ανδρέας Παπανδρέου!».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA