Μενού
Animal Kingdom
Animal Kingdom | (Τηλεοπτικό δίκτυο TNT)
  • Α-
  • Α+

Το Animal Kingdom έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους τηλεθεατές, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τη σειρά ως «μία από τις καλύτερες όλων των εποχών».

Το Animal Kingdom, σύμφωνα με το unilad.com, επικεντρώνεται σε μια οικογένεια στη Νότια Καλιφόρνια της οποίας ο υπερβολικός τρόπος ζωής τροφοδοτείται από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες.

Η σειρά επικεντρώνεται στον 17χρονο Joshua 'J' Cody, ο οποίος μετακομίζει στην παραθαλάσσια πόλη της Νότιας Καλιφόρνιας, αφού η μητέρα του πεθαίνει από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Η σειρά διαθέτει εντυπωσιακό καστ που αποτελείται από τον πρωταγωνιστή του Peaky Blinders Finn Cole, την Ellen Barkin, τον Shawn Hatosy και τον Scott Speedman.

Το Animal Kingdom έχει γίνει θέμα συζήτησης στο Netflix Bangers, μία σελίδα στο Facebook που οι τηλεθεατές συζητούν για τις αγαπημένες τους ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

«Έχω παρακολουθήσει ολόκληρη τη σειρά πάνω από 10 φορές. Δεν μπορώ να βρω κάτι καλύτερο, οπότε το βλέπω ξανά και ξανά ανάμεσα σε άλλες σειρές που βρίσκω» σχολίασε ένας. 

«Πραγματικά καλή σειρά. Πρέπει να τη δεις», «Μία από τις καλύτερες σειρές», «Μια ταινία/σειρά που σε εθίζει από την αρχή» ήταν άλλα σχόλια που έγιναν.

Το Animal Kingdom προβλήθηκε για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό δίκτυο TNT το 2016, με το Prime να αποκτά τα αποκλειστικά δικαιώματα streaming ένα χρόνο αργότερα. Προβάλλεται στο Amazon Prime και στο Netflix Canada.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA