Η Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για να μιλήσει για την έξαρση της γρίπης, αλλά τελικά το στούντιο μετατράπηκε -άθελά της - σε live σεμινάριο απολύμανσης.
Καθώς εξηγούσε τη σημασία της υγιεινής και του εμβολιασμού, υπενθυμίζοντας ότι πάνω από 2.200.000 πολίτες έχουν ήδη εμβολιαστεί, πέταξε και το γνωστό της καρφί:
«Όταν λέμε να καθαρίζουμε επιφάνειες, το περνάνε για αστείο. Δεν είναι αστείο.
Έπρεπε να είχα το μαντηλάκι μου τώρα».
Και τότε συνέβη το… τηλεοπτικό θαύμα. Ο floor manager εμφανίστηκε στο πλάνο, κρατώντας πακέτο αντισηπτικών μαντηλιών.
Τα μοίρασε στους παρουσιαστές και φυσικά στην κα Παγώνη, η οποία τα υποδέχτηκε με ενθουσιασμό.
«Σκουπίστε εκεί μπροστά», της είπε χαριτολογώντας ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
«Τώρα; Ό,τι ήταν να πάρω το πήρα! Καθαρίζω για τον επόμενο!», απάντησε εκείνη, ήδη βυθισμένη σε έναν μικρό προσωπικό μαραθώνιο απολύμανσης.
Η Ανθή Βούλγαρη δεν άντεξε και σχολίασε: «Κοίτα πώς τα κάνει τα χεράκια της».
Και πράγματι - η Παγώνη πέρασε σε πλήρη λειτουργία απολύμανσης, με επιμέλεια που θα ζήλευε και επαγγελματικό συνεργείο.
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.