Μενού
Ο Παναγιώτης Μπάμπαλης στο παιχνίδι «Ο Μονομάχος»
Ο Παναγιώτης Μπάμπαλης στο παιχνίδι «Ο Μονομάχος» | (ΣΚΑΪ)
  • Α-
  • Α+

Ο Ιωάννης Παΐσιος συνεχίζει από το προηγούμενο επεισόδιο στο παιχνίδι «Ο Μονομάχος» και καλείται να αντιμετωπίσει τους 37 εναπομείναντες αντιπάλους του αλλά χωρίς καμία βοήθεια στη διάθεσή του. Βέβαια, αυτό δεν τον πτοεί καθώς όπως λέει στον Χρήστο Φερεντίνο: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα». «Μήπως όμως θα έπρεπε;» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του σταθμού.

Ο επόμενος παίκτης που ανεβαίνει στην αρένα του «Μονομάχου» το απόγευμα της Πέμπτης (15/2) είναι ο Παναγιώτης Μπάμπαλης. Είναι αξιωματικός της Πυροσβεστικής στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και έχει βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις. 

Μάλιστα, μοιράζεται με τον Χρήστο Φερεντίνο και το κοινό μία συγκλονιστική ιστορία, από τη διάσωση μίας κοπέλας από φλεγόμενο διαμέρισμα στο Παγκράτι

«Μεταβηκαμε σε ένα διαμέρισμα που καιγόταν ολοσχερώς και ήταν μέσα μία κοπέλα. Υπήρχε μία δυσκολία για να μπούμε. Το κορίτσι φώναζε από μέσα. Καταφέραμε να τη βγάλουμε από το μπαλκόνι της. Η φωτιά είχε ήδη καλύψει το μισό μπαλκόνι και της έμεναν 1-2 μέτρα για να φτάσει η φωτιά σε αυτήν. Μπήκα μέσα και την τράβηξα.

Αν σε πιάσει πανικός έχει τελειώσει το παιχνίδι. Φυσικά υπάρχει φόβος, ο φόβος σε προστατεύει, σε κατευθύνει. Εκεί θα πρέπει να δουλέψεις καθαρά επαγγελματικά. Είναι πολλές οι άλλες ιστορίες που πολλοί πυροσβέστες προσπαθούν να τις διώξουν από το μυαλό» περιέγραψε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA