Την άποψη της για μία παρουσιάστρια του Σαββατοκύριακου εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα της.
Το πρωί της Δευτέρας (16/3) καθώς το τηλεοπτικό πάνελ κλήθηκε να σχολιάσει παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να ρίξει «καρφί» προς κάποια συνάδελφό της, χαρακτηρίζοντάς την «υπεροπτική».
«Χάζευα το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση και θα το πω. Υπάρχει άνθρωπος στην ελληνική τηλεόραση που δεν μου αρέσει καθόλου. Απορώ δηλαδή για ποιον λόγο το Σαββατοκύριακο να υπάρχει αυτή η τηλεοπτική προσωπικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε στον σχολιασμό της:
«Μου φαινόταν arrogant, διαφωνώ με τον τρόπο της εκπομπής, διαφωνώ με τον τρόπο παρουσίασης. Δεν μου αρέσει καθόλου, καθόλου, καθόλου! Γυναίκα είναι! Εμένα δεν μου αρέσει, με το που τη βλέπω κάνω zapping. Σε κάποιους όμως μπορεί να αρέσει. Εγώ κάνω zapping και τελείωσε».
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Τη χτύπησε με σιδερόβεργα και ύστερα τη μαχαίρωσε στην πλάτη - Σε σοκ ο 16χρονος γιος
- Μάρω Κοντού: Στο νοσοκομείο «με σοβαρό πρόβλημα» η αγαπημένη ηθοποιός
- Το μήνυμα νίκης του Τσίπρα, τα βαριά ονόματα στην Περιφέρεια και οι μεταγραφές της Καρυστιανού
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είστε έτοιμοι»; - Η ανάρτηση... μυστήριο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.