Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στη Σμαράγδα Καρύδη και σε όσα υποστήριξε η ηθοποιός στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωίαν Σε Είδον» η οποία άφησε αιχμές προς τις τηλεοπτικές εκπομπές για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα με τον Άρη Σερβετάλη και τις δηλώσεις του για τις αμβλώσεις που προκάλεσαν σάλο.
«Στις εκπομπές -και δεν μιλάω μόνο για εμάς- έχουμε ανοίξει πάρα πολλά ζητήματα, όπως και αυτό της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Διαφωνώ σε κάτι. Νιώθω ότι καμία εκπομπή δεν σκέφτηκε τα νούμερα» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.
«Αν παρακολουθήσετε πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές, θα δείτε ότι το χειρίστηκαν με πολύ σεβασμό και τοποθέτησαν όλες τις πλευρές, όπως κι εμείς. Κάλεσαν γιατρούς, κάλεσαν ειδικούς, ψυχολόγους, που εγώ το βρήκα πολύ σωστό, ώστε να έχει ο κόσμος μία συνολική εικόνα. Και εκπροσώπους της Εκκλησίας, γιατί ζούμε σε μία κοινωνία δημοκρατική, που πιστεύουμε πολύ στον Θεό» πρόσθεσε.
«Μου φαίνεται ότι κάποιοι ηθοποιοί το είδαν πιο πονηρά, ότι αυτό που είπε η Σμαράγδα είναι πιο πονηρό. Εγώ πάντα σκέφτομαι τα νούμερα αλλά σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, που μπορεί να συμβεί σε μένα αύριο-μεθαύριο ή στην κόρη μου ή στην φίλη ή στην αδελφή μου, δεν σκέφτηκα τα νούμερα. Και στην τελική, δεν πήγαν και καλά τα νούμερα αυτές τις ημέρες αλλά ένιωθα περήφανη για τον τρόπο που χειριστήκαμε και παρουσιάσαμε αυτές τις καταστάσεις» είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.
- Στη Νέα Υόρκη το φθινόπωρο ο Λαζόπουλος για τη νέα του σειρά: Ποια θα υποδυθεί την σύζυγό του
- Ουγγαρέζος για Τσιμιτσέλη: «Ο Γιάννης που έφτυνε τον Λιάγκα πήγε τώρα εκεί και γλείφει»
- Σατανιστές και τα πλευρά του Manson: Οι αστικοί μύθοι των 90s που όλοι πιστέψαμε
- Η φρικτή ιστορία της γυναίκας που έγινε σύμβολο της Σφαγής του Διστόμου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.