Την άποψή της για το «Ferto», με το οποίο θα διαγωνιστεί ο Αkylas στη Eurovision 2026 μοιράστηκε η Κλαυδία, αναφέροντας ότι τη συγκινεί τόσο το κομμάτι, όσο και η σχέση του τραγουδιστή με τη μητέρα του.
Η Κλαυδία, που εκπροσώπησε την Ελλάδα πέρυσι στον μουσικό διαγωνισμό και κατέκτησε την 6η θέση, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», τόνισε ότι της αρέσει πολύ ο Akylas.
«Μου αρέσει πάρα πολύ ο Akylas. Τον ήξερα σαν καλλιτέχνη πριν από τη Eurovision, δεν είχαμε γνωριστεί προσωπικά. Μου φαίνεται ένα πολύ γλυκό παιδί και του αξίζει όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας τη σχέση του Akyla με τη μητέρα του, στην οποία αναφέρεται και στο κομμάτι, η τραγουδίστρια είπε: «Είναι πολύ συγκινητική η ιστορία του τραγουδιού και η σχέση που έχει με τη μαμά του. Μου αρέσει πολύ το τραγούδι, θεωρώ ότι ταιριάζει στον διαγωνισμό και ότι είναι προσιτό και στους ξένους».
Σε άλλο σημείο, η Κλαυδία αναφέρθηκε και στις συμμετοχές που ξεχωρίζει φέτος, μεταξύ των οποίων είναι η Κύπρος με το «Jalla», η Δανία και η Αλβανία.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.