Μενού
Η Κρίστη Καθαργιά στο Survivor 2024
Η Κρίστη Καθαργιά στο Survivor 2024 | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Η Κρίστη Καθαργιά είναι έτοιμη να δοκιμάσει τις αντοχές της στο Survivor 2024. Βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και αποτελεί μέλος της ομάδας των Διασήμων. Η 32χρονη Κρίστη Καθαργιά είναι ψυχολόγος με σπουδές στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Νορθάμπτον της Αγγλίας.

Όνειρό της είναι να φτιάξει ένα εναλλακτικό - βιωματικό Γυμνάσιο και Λύκειο στη Θεσσαλονίκη από όπου κατάγεται, το οποίο να συνδέει τους μαθητές με τη φύση. 

Στο Survivor έρχεται με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία και το ζήτημα της επιβίωσης αποτελεί μεγάλο προσωπικό στοίχημα. Αυτό που θα τη δυσκολέψει περισσότερο στο νησί είναι η καθαριότητα ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρεί πως το δυνατό της στοιχείο θα είναι ο στόχος. 

Η Κρίστη Καθαργιά στο Survivor 2024
Η Κρίστη Καθαργιά στο Survivor 2024 | ΣΚΑΪ

Φτάνοντας στο νησί θα της λείψει ο 8χρονος γιος της, Άκης. Θεωρεί πως θα προσφέρει την απαραίτητη χαλαρή νότα και καλή διάθεση στην καλύβα γιατί είναι cool και διαθέτει άφθονο χιούμορ!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA