Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τραγωδία των Τεμπών.
«Οι νοθευμένες πληροφορίες έχουν φτάσει μέχρι τα πρωινά» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, χαρακτηρίζοντας τον Γιώργο Λιάγκα «δίκαιο και αλάνθαστο δημοσιογράφο».
Στη συνέχεια σχολίασε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Καταλάβαμε, η εντολή που έχει δοθεί καταλάβαμε ότι είναι να θυσιαστεί ο Καραμανλής.Για αυτό αρχίσαμε να το περνάμε μέσα από τον Λιάγκα και τον άλλο υπάλληλο του καταστήματος, τον Πορτοσάλτε. Τα άκουσα. Ελπίζω κ. Λιάγκα να έχετε φροντίσει για να ανανεώσετε τη σύμβασή σας για του χρόνου. Μην τα λέτε τζάμπα για την καλή σας τη ψυχή γιατί το ξέρω ότι είστε και καλόψυχος, αλλά…».
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.