Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (5/2) με το πρώτο Αλ Τσαντίρι Νιουζ για το 2025 και κατά τη διάρκεια της εκπομπής του αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίστηκε η ΕΡΤ στον ενημερωτικό της τομέα την υπόθεση των Τεμπών.
Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος οφείλει να παραιτηθεί άμεσα και να αποχωρήσει από τη θέση του μέσα από την εκπομπή του.
«Κύριε Μητσοτάκη ο κος Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής της ΕΡΤ, είναι εκεί ακόμα και τον πληρώνουμε εμείς. Είναι δικός μας υπάλληλος κι απαιτούμε να τσακιστεί να φύγει τώρα και να πάει σπίτι του. Όχι αύριο. Σήμερα το βράδυ. Βεβαίως, έκανε δουλειά για την ΕΡΤ…» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα περιμένουμε τον γενικότερο ανασχηματισμό που είναι το δεύτερο μέρος της συγκάλυψης; Οι νοθευμένες πληροφορίες έχουν περάσει μέσα στα πρωινά».
- LIVE οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν - Στην Κύπρο Κίμων και Ψαρά
- Οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή στην ελληνική οικονομία: Εκτοξεύτηκε το ρεύμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης
- Νέο παραλήρημα του Αρκά για την Αριστερά: «Είναι διαστροφή»
- Η πολυθρύλητη Μάχη της Κοκκινιάς, ο ρόλος των δωσίλογων και το «Ακορντεόν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.