Μενού
Λάκης Λαζόπουλος
Λάκης Λαζόπουλος | NDP
  • Α-
  • Α+

Με καυστικό τρόπο για τον Στέφανο Κασσελάκη αναφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του, λέγοντας μεταξύ άλλων, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «τουρίστας» και «θέλει λίγο χρόνο για να μάθει».

Με αφορμή την επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο θέατρο και στο Christmas Theater, ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι».

Όταν ερωτήθηκε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε: «Είναι τουρίστας, τα βλέπει όλα καινούργια. Για σάτιρα μια χαρά είναι. Είναι τελείως άλλη κατάσταση, είναι american dream, τουρίστας. Αλλά ακόμη δεν μπορεί να ξέρει κανείς ποιος είναι. Επιμένω, είναι πολύ σύντομο το διάστημα για να ξέρουμε ποιος είναι. Τώρα είναι «αγάπη μου, όλοι μαζί, κι εσύ, έλα και εσύ θεία, πιάσε και το σκυλί, θα τα κάνουμε όλα μαζί θυμίζει την θεία από το Σικάγο στον χαρακτήρα»» είπε μεταξύ άλλων.

Για να προσθέσει για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Από πολιτικό λόγο μαθαίνει, όπως είπε ο ίδιος. Έχει ξεκινήσει Θρησκευτικά, Γεωγραφία και σιγά - σιγά θα περάσει και στην Ιστορία. Μην τα θέλετε και όλα μαζί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA