Μενού
Η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη
Μάγδα Τσαγγάνη | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και θυμήθηκε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Σαββατογεννημένες».

Η Μάγδα Τσαγγάνη ανέφερε αρχικά πως ο ρόλος της «κυρίας Λαζάρου», της μητέρας του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Αργύρης Αγγέλου ήταν μόνο για δύο επεισόδια, ενώ έμαθε αργότερα πως πίσω από το σενάριο βρισκόταν ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Η κυρία Λαζάρου ήταν μόνο στα δύο πρώτα επεισόδια. Δεν τον ήξερα τον Γιώργο. Όταν πήρα τα κείμενα, λέω "τι ωραίος ρόλος, αλλά μόνο δύο επεισόδια;". Λέω τότε στην Ελένη Ράντου, στην πρόβα που κάναμε, "αμάν ρε Ελένη, τι κείμενα είναι αυτά; Θα ήμουν ευχαριστημένη να είχα 10 επεισόδια". Και ακούω πίσω μου "ευχαριστώ". Και λέω στον Γιώργο Καπουτζίδη "αγόρι μου δεν είσαι μόνο ηθοποιός; Εσύ γράφεις το σενάριο;". Και μου λέει "σας δίνω τον λόγο μου ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να παίξετε περισσότερο. Έντεκα επεισόδια μπορεί να είναι, εννέα όχι"», είπε η ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA