Μενού
bandi-mpismpikis
Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Νίκος Ρογκάκος, όπως κάθε πρωί έτσι και σήμερα, Πέμπτη (20/7) διάβασαν στον «αέρα» της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί» τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Υπήρξε όμως και ένα που πραγματικά τους άφησε άφωνους και ο τίτλος του πρωτοσέλιδου είχε να κάνει με τις διακοπές της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στην Κρήτη.

«Η Star: Η Ελλάδα καίγεται και το ζεύγος δροσίζεται, κατακραυγή και οργή στα κοινωνικά δίκτυα από την… «αναισθησία» Βανδή – Μπισμπίκη», διάβασε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ρογκάκος.

«Τώρα… τώρα με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά τι να πω για τους συναδέλφους;», ρώτησε ο δημοσιογράφος αμέσως μετά. «Υπάρχουν κι αυτά τα θέματα. Είχες πάρει φόρα και σου κόπηκε», σχολίασε με τη σειρά της η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πρωτοσέλιδα εφημερίδων αλλά τώρα εντάξει…», κατέληξε ο Νίκος Ρογκάκος και προχώρησε αμέσως στην επόμενη εφημερίδα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 08:12'

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.