Συνολικά 18 παίκτες θα συστηθούν στο τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Δευτέρας (16/9) στην πρεμιέρα του Survivor στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Ανάμεσά τους και η Μαρία Λυμπεροπούλου, η οποία δηλώνει ότι έχει ως χόμπι τη γυμναστική, το shopping και τα ταξίδια σε κοσμοπολίτικους προορισμούς.
Το βιογραφικό της Μαρίας Λυμπεροπούλου που μπήκε στο Survivor
Η 23χρονη Μαρία Λυμπεροπούλου κατάγεται από την Αθήνα και εργάζεται ως Marketing Director.
Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με την ενόργανη ρυθμική γυμναστική από την ηλικία των 5 ετών. Με την ομάδα της κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Νορβηγία το 2017.
Αυτό το γεγονός στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει την προπονητική, παράλληλα με τις σπουδές της στα Οικονομικά.
Οι πολλοί τραυματισμοί ωστόσο την κούρασαν και στα 19 σταμάτησε. Χόμπι της είναι η γυμναστική, το shopping και τα ταξίδια σε κοσμοπολίτικους προορισμούς.

Μαρία Λυμπεροπούλου: Τρέλα η συμμετοχή της στο Survivor
Έρχεται στο Survivor για να δει τον εαυτό της μέσα σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που έχει συνηθίσει. Θεωρεί τη συμμετοχή της, την πιο μεγάλη τρέλα που έχει κάνει στη ζωή της.
- Έρχεται ισχυρό Ελ Νίνιο: Πιθανότητες για το πιο έντονο εδώ και 75 χρόνια - Η εκτίμηση για την Ελλάδα
- Η ανατριχιαστική εικόνα της NASA: Τι είδε το ρομπότ της όταν κοίταξε κάτω από τον γκρεμό του Άρη
- Ζουν ακόμα άνθρωποι εδώ; Η πόλη-φάντασμα που καίγεται εδώ και 64 χρόνια
- «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου έδωσε πουρμπουάρ 5.000 δραχμές»: Ο κ. Μιχάλης αφήνει την εστίαση μετά από 46 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.