Μενού
Παίκτες του MasterChef 2024
Παίκτες του MasterChef | (Facebook MasterChef GR)
  • Α-
  • Α+

Στο νέο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής (16/2), ο Γιάννης Κούρτογλου, ο Μπάμπης Ανωγειαννάκης και η Τάνια Παλ ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και έδωσαν μία μάχη για να βγάλουν τη μαύρη ποδιά, με τον Γιάννη να ανεβαίνει στον εξώστη. 

Οι άλλοι δύο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν το απαιτητικό πιάτο της chef, Κωνσταντίνας Κασπαρίδου προκειμένου να παρατείνουν την διαμονή τους στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τους κριτές και οι δύο τα πήγαν εξαιρετικά, με αποτέλεσμα η αποχώρηση να κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι κριτές αποφάσισαν πως αυτός που αποχωρεί από το MasterChef είναι ο Μπάμπης Ανωγειαννάκης καθώς η προσπάθειά του συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία.

«Μικρό άλλο καλό το ταξίδι μου στο MasterChef. Έζησα πολύ έντονες εμπειρίες εδώ μέσα, έμαθα πολλά πράγματα και είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μού. Θα μου λείψουν όλα τα παιδιά, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα. Βγάζοντας την ποδιά στεναχωρήθηκα. Ήταν μια δοκιμασία των ορίων μου, ήθελα να δω μέχρι που μπορώ να σταθώ στον κόσμο του fine dining και του γκουρμέ. Οι κριτές τα παιδιά θα μου λείψουν πάρα πολύ, απλά ανυπομονώ να γυρίσω στις κατσαρόλες μου» δήλωσε ο 40χρονος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA