Μενού
masterchef
Η τελική δεκάδα του masterchef | YouTube / Star
  • Α-
  • Α+

Έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε. O Αλέξανδρος Λούπος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε μία ανάσα πριν τη δεκάδα του MasterChef μετά τη δύσκολη και άκρως απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής αλλά και την πρώτη δοκιμασία για το προβάδισμα με τη σαλάτα.

Ηλίας, Χρήστος και Αλέξανδρος διαγωνίστηκαν πρώτα σε δοκιμασία παρασκευής σαλάτας, στην οποία ο Αλέξανδρος πήρε 2 βαθμούς, ο Ηλίας 1 βαθμό και ο Χρήστος κανένα βαθμό. Με αυτούς τους βαθμούς ξεκίνησαν στην επόμενη δοκιμασία του reality μαγειρικής, δηλαδή στην αντιγραφή πιάτου.

Οι κριτές του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς υποδέχθηκαν στο πλατό τον Νίκο Θωμά, ο οποίος και είχε ετοιμάσει ένα πιάτο το οποίο είχε ως βασικό υλικό την πάπια που θα έπρεπε να αντιγράψουν πιστά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αν και οι αστοχίες και τα λάθη δεν χωρούσαν σε αυτό το χρονικό σημείο του διαγωνισμού, δεν απουσίασαν μερικά από τις προσπάθειες που δοκίμασαν στο τέλος της δοκιμασίας οι κριτές και ο καλεσμένος τους.

Σύμφωνα με την βαθμολογία, λοιπόν, ο παίκτης που ανέβηκε πρώτος στον εξώστη και κατ’ επέκταση βρέθηκε στην τελική 10αδα του διαγωνισμού ήταν ο Ηλίας. Ο νεαρός μάγειρας πραγματοποίησε μια εξαιρετικά προσπάθεια, κατά κοινή ομολογία, που δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες των ειδικών.

Ο Αλέξανδρος και ο Χρήστος συνέχισαν την μαγειρική τους μάχη με τον εξώστη να συμπάσχει με την συναισθηματική τους φόρτιση. «Με έχει πιάσει ταχυπαλμία» εκμυστηρεύτηκε ο Κώστας στους υπόλοιπες παίκτες που ήταν στον εξώστη πλάι του.

Οι βαθμοί των κριτών και του καλεσμένου τους, Νίκου Θωμά έδειξαν πως ο παίκτης που έπρεπε να αποχωρήσει από το MasterChef ακριβώς πριν από την τελική 10αδα ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος αν και είχε το προβάδισμα από τη σαλάτα με +2 βαθμούς, ηττήθηκε μόλις κατά έναν πόντο από τον αντίπαλο του και το «ταξίδι» του στο MasterChef 2024 τελείωσε.

«Έχω ξενερώσει με το σημερινό μου λάθος, το θεωρώ χαζό. Μάθημα όμως είναι» παραδέχθηκε, μεταξύ άλλων, ο νεαρός μάγειρας για να βγάλει στην πορεία την ποδιά του και να αποχωρήσει από την κουζίνα του reality μαγειρικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA