Μενού
Masterchef: Γεωργία
Masterchef: Γεωργία | @MasterChefGR - Facebook
  • Α-
  • Α+

Το θέμα αυτής της εβδομάδας στο Masterchef είναι το «Cuccina Povera» και σήμερα Τρίτη (20/2) οι δύο μπριγάδες χωρίστηκαν πάλι σε ζευγάρια για να αναμετρηθούν στο Τεστ Δημιουργικότητας

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ως Αρχηγός της γκρι μπριγάδας, είχε τη δυνατότητα να σχηματίσει όλα τα ζευγάρια, ενώ οι παίκτες της κάθε μπριγάδας κλήθηκαν να εμπνευστούν από τρία αγαπημένα παραδοσιακά γλυκά -πορτοκαλόπιτα, σιμιγδαλένιο χαλβά και ρυζόγαλο- με στόχο να ετοιμάσουν και να παρουσιάσουν στους τρεις κριτές -Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο- όμορφα και εύγευστα πιάτα, έχοντας στη διάθεσή τους 60 λεπτά

Όση ώρα οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονταν στην αποθήκη του MasterChef προκειμένου να συλλέξουν τα υλικά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν παρέλειψε να πειράξει ορισμένους και μεταξύ αυτών ήταν και η Γεωργία. 

«Γεωργία, εγώ θα το πω το παράπονό μου. Έχει ομορφύνει, έκοψες και το μαλλάκι σου κοντό καρέ και τα λοιπά και δεν μας δίνεις πλέον σημασία», της είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος: 

Γεωργία: «Δεν σας δίνω σημασία, σεφ; Τα καλύτερα πιάτα σας φέρνω κάθε μέρα».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Δεν λέω αυτό. Εννοώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν μας δίνεις σημασία, μας σνομπάρεις».

Γεωργία: «Μόλις μας δοθεί η ευκαιρία, θα κάνουμε κι άλλα. Εγώ είμαι έτοιμη για όλα».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Ήρεμα, παιδί μου».

Στην προσωπική της συνέντευξη δε η Γεωργία δήλωσε φαν του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, πετώντας, παράλληλα, μια απολαυστική ατάκα: «Εγώ χαίρομαι όταν μου μιλάει ο κύριος Κουτσόπουλος. Ε, ντρέπομαι κιόλας, αλλά δεν με πειράζει. Είναι παντρεμένος. Αν δεν ήταν παντρεμένος, θα έβγαινα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA