Μενού
MasterChef - Λευτέρης Ζαφειρόπουλος
MasterChef - Λευτέρης Ζαφειρόπουλος | Star
  • Α-
  • Α+

Με πρωτιά στην τηλεθέαση έπεσε η αυλαία για το φετινό MasterChef το βράδυ της Πέμπτης (13/6) οπότε και προβλήθηκε η τρίτη φάση του Μεγάλου Τελικού και guest κριτή τον θρύλο της γαστρονομίας, Andoni Luis Aduriz.

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και η Χριστίνα Χριστοφή ήταν οι δύο φιναλίστ που διεκδίκησαν τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ που κέρδισε τελικά ο πρώτος, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος. 

Το τελευταίο επεισόδιο του φετινού MasterChef κέρδισε και το τηλεοπτικό κοινό που συντονίστηκε στο Star, χαρίζοντας στον σταθμό την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό και τη δεύτερη στο γενικό σύνολο.

Αναλυτικότερα, στο δυναμικό κοινό το MasterChef συγκέντρωσε μέσο όρο 21,7%, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Σασμός με 13,9% και στην τρίτη η Γη της Ελιάς με 13,7%. Ακολούθησαν οι Ψυχοκόρες και το Maestro με 12,9% το καθένα, το Προξενιό της Ιουλίας με 9,8%, το Survivor με 9,3% και η Ζωή με 7,6%.

Όσον αφορά τώρα το γενικό σύνολο πρώτη τερμάτισε η Γη της Ελιάς με μέσο όρο 19,4%, δεύτερο το MasterChef με 16,5%, τρίτο το Προξενιό της Ιουλίας με 15,8%, τέταρτος ο Σασμός με 15%, ενώ στην πέμπτη θέση βρέθηκαν οι Ψυχοκόρες με 14,2%. Ακολούθησαν το Survivor με 12,2%, το Maestro με 11,3% και η Ζωή με μέσο όρο 8,1%.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA