Μενού
MasterChef Τελικός: Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Andoni Luis Aduriz
MasterChef Τελικός: Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Andoni Luis Aduriz | Star
  • Α-
  • Α+

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του στον μεγάλο τελικό του MasterChef όταν στο πλατό μπήκε ο guest κριτής και θρύλος της γαστρονομίας, Andoni Luis Aduriz

«Εγώ, παιδιά, έτσι αγκαλιάζομαι με τον σεφ γιατί το 2008, παλιά, είχα πάρει το αυτοκίνητο από δω και είχα στείλει ένα μέιλ στο εστιατόριο του σεφ που έλεγε "Θα κοιμάμαι στο πάρκινγκ μέχρι να με πάρετε". Πήγα και είχα την τύχη να βρεθώ δίπλα στον σεφ για όσο καιρό», είπε φανερά συγκινημένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Συζητάμε για έναν από τους τιτανομεγιστοτεράστιους, όχι μόνο στο επάγγελμα, αλλά - επειδή εγώ το έχω βιώσει και προσωπικά, οφείλω να το μοιραστώ - και σαν άνθρωπος. Όσοι είχαν και είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε και την τιμή να υπάρξουμε έστω και για λίγο δίπλα του, το πόσα πήρα φεύγοντας, ήταν τα πολλαπλάσια», πρόσθεσε.

«Για πολλά πράγματα, όχι για τις συνταγές. Οι συνταγές υπάρχουν και στα βιβλία. Άλλα είναι αυτά που καταλαβαίνεις στην πορεία ότι είναι τα πιο σημαντικά. Θα σταματήσω κάπου εδώ», κατέληξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, εξηγώντας ότι δεν θέλει να αρχίσει τα κοπλιμέντα και συστήνοντας στον Andoni Luis Aduriz τους δύο φιναλίστ του φετινού MasterChef, Χριστίνα και Λευτέρη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA