Μενού
Μάθιου Πέρι
Μάθιου Πέρι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, γνωστός στο παγκόσμιο κοινό για τον ρόλο του Τσάντλερ στη σειρά «Τα Φιλαράκια», πέθανε χθες (29/10) στο σπίτι του, βυθίζοντας σε πένθος όλο τον κόσμο.

Ο αγαπημένος σταρ, πίσω από την περσόνα του χιουμοριστικού και εκκεντρικού «Τσάντλερ Μπινγκ», έκρυβε μία βασανισμένη ψυχή που τον οδήγησε σε πολλά σκαμπανεβάσματα καθ'όλη τη ζωή του.

Το ειδύλλιο με τη Λίζι Κάπλαν

Ο Μάθιου Πέρι υπέφερε για χρόνια από την εξάρτησή του στο αλκοόλ και τις ουσίες, ενώ οι ανασφάλειές του είχαν κόστος και στις προσωπικές του σχέσεις, σύμφωνα με τη Mirror.

Η σχέση του Αμερικανού σταρ με την παραγωγό και ατζέντη Μόλι Χέργουιτζ είναι ευρέως γνωστή. Λιγότερο γνωστό όμως είναι το ειδύλλιο που είχε με τη Λίζι Κάπλαν, γνωστή για το ρόλο της στη νεανική κωμωδία «Mean Girls», την οποία λίγο έλειψε να παντρευτεί.

Στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του, «Lovers and the Big Terrible Thing», ο Μάθιου Πέρι ανατρέχει μεταξύ άλλων και στις ρομαντικές του περιπτύξεις με την ηθοποιό, χωρίς να αναφέρει το όνομά της. Οι φανς του ηθοποιού όμως γρήγορα κατάλαβαν για ποια πρόκειται από τα συμφραζόμενα.

Η γνωριμία και η παρά λίγο πρόταση γάμου

Οι δύο γνωρίστηκαν όταν ο τότε 36χρονος Μάθιου βρέθηκε στο πάρτι για τα 23α γενέθλια της Λίζι. Από εκεί, Πέρι και Κάπλαν δημιούργησαν αρχικά μία φιλική σχέση που στη συνέχεια πήρε πιο τρυφερή τροπή. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, αν και οι ιδιοσυγκρασίες τους βρίσκονταν σε αρμονία, είχαν και οι δύο θέμα με την οικειότητα.

Τελικά, ο Μάθιου Πέρι προσπάθησε να υπερβεί το τελευταίο εμπόδιο, και σχεδίαζε μία ρομαντική κίνηση για την αγαπημένη του. Είχε σχεδιάσει έναν πίνακα - κολάζ που περιείχε πολλά από τα χιλιάδες μηνύματα που είχαν ανταλλάξει στη σχέση τους, για να της το δώσει τα Χριστούγεννα.

Λίζι Κάπλαν
Λίζι Κάπλαν | Shutterstock

«Σχεδίαζα να της δώσω τον πίνακα και να κάνω την "ερώτηση". Λοιπόν, δεν την έκανα» περιγράφει στα απομνημονεύματά του ο ηθοποιός.

«Της το έδωσα και συγκινήθηκε πολύ. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να πω "σ'αγαπώ, θα με παντρευτείς;". Αλλά δεν το είπα, όλοι μου οι φόβοι με τύλιξαν σαν φίδια» συνεχίζει ο ηθοποιός, για το πώς κρύφτηκε πίσω από την τηλεπερσόνα του την τελευταία στιγμή.

«Αμέσως μπήκα σε "mode" Τσάντλερ. "Έι, έι, για δες το" είπα, ενώ εκείνη είχε μπερδευτεί» περιγράφει ο ηθοποιός για το πώς έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του. 

Ο Μάθιου δεν ήταν σίγουρος τι ακριβώς τον σταμάτησε. Έχει γράψει πως ένας συνδυασμός φόβου, τύψεων και ανασφάλειας ήταν μάλλον οι καταλύτες που οδήγησαν τη σχέση σε διάβρωση. Οι δύο ηθοποιοί δοκίμασαν ακόμα και ψυχοθεραπεία ζευγαριών, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού οι αμφιβολίες είχαν ήδη «ριζώσει» ανάμεσά τους.

Τελικά, η Λίζι παντρεύτηκε τον Βρετανό ηθοποιό Τομ Ράιλι το 2017, μετά από σχέση 6 χρόνων με τον Πέρι, ο οποίος αρραβωνιάστηκε τη Μόλι το 2020. Δυστυχώς, μόλις εφτά μήνες μετά ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους: «Κάποιες φορές τα πράγματα δεν προχωράνε, και αυτή ήταν μία από αυτές. Εύχομαι στη Μόλι τα καλύτερα» είχε δηλώσει ο ηθοποιός στο People.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA