Μενού
eleni-tsolaki
Ελένη Τσολάκη | NDP
  • Α-
  • Α+

Μετά τις 20 Αυγούστου αναμένεται η πρώτη σύσκεψη μεταξύ της Ελένης Τσολάκη και στελεχών της Barking Well Media για την τελική μορφή που θα έχει η νέα εκπομπή της παρουσιάστριας στην τηλεόραση του Open.

Ως γνωστόν η Ελένη Τσολάκη μετακινείται από το Σαββατοκύριακο στην καθημερινή πρωινή ζώνη του καναλιού της Παιανίας και συγκεκριμένα στο τρίωρο 10.00 – 13.00.

Η ομάδα της νέας πρωινής εκπομπής που έχει έντονο το lifestyle στοιχείο με πρωτόλεια ρεπορτάζ έχει σχεδόν κλείσει: Στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη συνεχίζει ο Δημήτρης Μηλιόγλου και προστίθενται τρία νέα πρόσωπα.

Ο πρώτος είναι ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος που επανακάμπτει τηλεοπτικά μετά από έναν χρόνο απουσίας καθώς η τελευταία του δουλειά ήταν στο «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο Νίκος Γεωργιάδης που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά τη σεζόν που τελείωσε ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες στην ομάδα της εκπομπής θα ενταχθεί όπως όλα δείχνουν και η Μαίρη Αυγερινοπούλου με μεγάλη πορεία στο χώρο των έντυπων εκδόσεων.

Όσον αφορά στο πρόσωπο που θα αναλάβει την αρχισυνταξία ακούγεται έντονα το όνομα της Φλωρεντίας Φραγκουδάκη που «τρέχει» αυτή τη στιγμή την πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του Open «Kαλοκαίρι yes». Την εποπτεία της νέας πρωινής εκπομπής όπως άλλωστε και όλων των ζωντανών ψυχαγωγικών εκπομπών της Barking Well Media θα έχει ο Θέμης Μάλλης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA