Μενού
Ράνια Τζίμα
Ράνια Τζίμα | Mega
  • Α-
  • Α+

Η πολύμηνη επιτυχημένη πορεία του στη φετινή σεζόν -στην πρώτη θέση από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα- επισφραγίστηκε με μια ακόμη νίκη που έρχεται να επιβεβαιώσει τον δεσμό εμπιστοσύνης του τηλεοπτικού κοινού με το MEGA.

Η επιβράβευση των τηλεθεατών στο κανάλι και το πρόγραμμά του μεταφράστηκε, και τον Μάρτιο, σε υπεροχή έναντι του ανταγωνισμού και διατήρηση της πρώτης θέσης με μέσο όρο 13,5% στο σύνολο του κοινού. 

Το MEGA κατέχει ηγετική θέση και στην prime time από τον Σεπτέμβριο του 2023. Με μέσο όρο 16,6% στο σύνολο του κοινού επικράτησε και τον Μάρτιο του ανταγωνισμού με διαφορά 3,8 και πλέον ποσοστιαίων μονάδων (ALPHA  12,8%, ΣΚΑΪ 12,3%,   ANT1 10,8%, STAR  10,8%,   ΕΡΤ1 4,5%,  OPEN  3,5%).   

Το MEGA κάνει πρωταθλητισμό και στην ενημέρωση. Το  κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»   αλλά και οι εκπομπές  «Live News», «Κοινωνία Ώρα MEGA»  και  «MEGA Σαββατοκύριακο»  διατηρούν ακλόνητα τα πρωτεία τους   στους πίνακες τηλεθέασης, καλύπτοντας την καθημερινή ειδησεογραφία με την ίδια συνέπεια και εγκυρότητα που τους αναγνωρίζουν εδώ και χρόνια οι πολίτες.

Αξεπέραστη η μυθοπλασία του MEGA

Οι μεγάλες παραγωγές του MEGA, «Famagusta», «Η Γη της Ελιάς» και «Το Ναυάγιο», κατέλαβαν για ακόμα ένα μήνα τις τρεις πρώτες θέσεις στην κατάταξη με τις δημοφιλέστερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

«Famagusta»: Η δραματική σειρά του MEGA κατέκτησε την κορυφή και αναδείχθηκε ως η δημοφιλέστερη σειρά, ανεξαρτήτως ημέρας μετάδοσης, και τον Μάρτιο. Η «Famagusta» σημείωσε πρωτιά τόσο στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 26,3%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 18,6%. Η κάλυψη έφτασε τους 2 εκατομμύρια τηλεθεατές. 

Famagusta
Famagusta | Mega/Youtube

«Η Γη της Ελιάς»: Η αγάπη του τηλεοπτικού κοινού για τη μεγάλη παραγωγή του MEGA παραμένει αμετάβλητη εδώ και τρεις σεζόν και αποτυπώνεται κάθε μήνα στους πίνακες τηλεθέασης. Η «Γη της ελιάς» ήταν πρώτη και τον Μάρτιο με ποσοστό 21,4% στο σύνολο του κοινού. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,6 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στο δυναμικό κοινό, η  σειρά κατέγραψε ποσοστό 13,2%. 

«Το Ναυάγιο»: Η δραματική σειρά του MEGA έχει αποκτήσει τους πιστούς τηλεθεατές της αλλά δεν σταματά να κατακτά συνεχώς το τηλεοπτικό κοινό.
Το «Ναυάγιο» ήταν πρώτο με ποσοστό 19,6% στο σύνολο του κοινού, καταγράφοντας σημαντική άνοδο συγκριτικά με τον Φεβρουάριο. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Φως στο Τούνελ - Αγγελική Νικολούλη
Φως στο Τούνελ - Αγγελική Νικολούλη | Mega

Ασυναγώνιστο το «Φως στο Τούνελ»

«Φως στο Τούνελ»: Η εκπομπή έρευνας με την Αγγελική Νικολούλη βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης. Το «Φως στο τούνελ» σημείωσε πρωτιά και τον Μάρτιο με ποσοστό 19,5% στο γενικό σύνολο και 16,1% στο δυναμικό κοινό 18-54. Το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες και τις αποκαλύψεις της βραβευμένης δημοσιογράφου με την μέση κάλυψη να πλησιάζει τους 1,2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.