Μενού
Η Μορτασία
Η νικήτρια του My Style Rocks | Glomex - @ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Επιλέγοντας ένα στυλ αλά Lady Gaga για τη «συνάντησή της με το ποπ φαινόμενο», δεχόμενη τα διθυραμβικά σχόλια της Σοφίας Χατζηπαντέλη περί «υπερηφάνειας», η 24χρονη Μορτασία είναι η νικήτρια του πρώτου φετινού κύκλου του My Style Rocks.

Η Μορτασία με τις στιλιστικές της επιλογές φαίνεται πως ήταν καλύτερη από την Αμάντα και την Απολλέων, κερδίζοντας το «στέμμα» στο My Style Rocks, καθώς και 30.000 ευρώ.

«Η μεγάλη νικήτρια της έκτης σεζόν του My Style Rocks, το κορίτσι, η διαγωνιζόμενη που θα στεφθεί βασίλισσα του στιλ και θα κερδίσει το έπαθλο των 30.000 ευρώ είναι η Μορτασία» είπε η Κατερίνα Καραβάτου, ανακοινώνοντας τη νικήτρια της καθημερινής εκπομπής.

Η ίδια δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της, καθώς παραλαμβάνοντας το στέμμα, είπε: «Ευχαριστώ! Με είχα φανταστεί με το στέμμα! Τα κατάφερα, σας ευχαριστώ για όλα! Ω Χριστέ μου, είμαι πάρα πολύ συγκινημένη γιατί αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή».

Η Μορτασία κατάφερε από νωρίς να «κλέψει» τα βλέμματα στο My Style Rocks, με τις πανκ «πινελιές» στο στιλ της να της δίνουν ένα προβάδισμα σε αρκετούς ημερήσιους διαγωνισμούς.

Κάτι, που όπως φαίνεται, εκτίμησαν και οι κριτές, δηλαδή ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντέλη, οι οποίοι σπάνια μιλούσαν υποτιμητικά για τις επιλογές της.

My Style Rocks: Ποια είναι η νικήτρια

Η 24χρονη Μορτασία (Αναστασία Μορτοπούλου) μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε στα Ιωάννινα προσωρινά, αλλά τώρα μένει στην Αθήνα όπου εργάζεται σε μία βιοτεχνία ρούχων για να μάθει ραπτική καθώς θέλει να γίνει σχεδιάστρια. Γι’ αυτήν, ανατρεπτικό σημαίνει «κάτι που προκαλεί τον κόσμο, χωρίς αναγκαστικά να είναι όμορφο».

Το στυλ της έχει dark επιρροές και αγαπημένοι της σχεδιαστές είναι o Kanye West, η Vivienne Westwood και ο Rick Owens. Αγοράζει από γνωστά brands αλλά και μεταχειρισμένα κομμάτια και προσπαθεί να μην υποκύπτει στην εύκολη λύση των fast fashion καταστημάτων αλλά να στηρίζει ανερχόμενους Έλληνες σχεδιαστές.

Περιγράφει τον εαυτό της ως δυναμική, ανεξάρτητη, ευαίσθητη αλλά παράλληλα απότομη και «κοσμάρα». Όταν κάτι δεν της αρέσει δεν μπορεί να το κρύψει και τότε θα φανεί αρκετά σνομπ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA