Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού του προγράμματος του ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της σεζόν φαίνεται πως μένουν εκτός οι «Προδότες», το mind reality game που παρουσίασε το προηγούμενο καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με μέτριες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Στην αρχή της φετινής σεζόν είχε αποφασιστεί να υπάρξει και ένας δεύτερος κύκλος του τηλεοπτικού προγράμματος που θυμίζει πολύ το δημοφιλές παρεΐστικο παιχνίδι «Μια νύχτα στο Παλέρμο», ωστόσο, μετά και τις διοικητικές αλλαγές που υπήρξαν στον ΑΝΤ1 με την απομάκρυνση του Τζώρτζη Ποφάντη, όλα επανεξετάζονται από μηδενική βάση. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι «Προδότες» δεν επιστρέφουν. Ίσως όμως δούμε έναν δεύτερο κύκλο από το επόμενο φθινόπωρο.

Αντίθετα επισπεύδεται η έναρξη του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιχειρηματικότητας «Dragons’ Den» σε παραγωγή Σάκη Τανιμανίδη που έχει και την παρουσίασή του. Ήδη μάλιστα «τρέχει» και το σχετικό τρέιλερ στον «αέρα» του ΑΝΤ1. Αυτό ερμηνεύεται και ως μια κίνηση καλής θέλησης προς την πλευρά του παρουσιαστή την ώρα που έχουν ξεκινήσει και οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται φυσικά και η επιστροφή του «World Party» που θα σηματοδοτήσει και την επανένωση του τηλεοπτικού διδύμου Τανιμανίδης – Μαυρίδης. Άλλωστε η προσωπική τους σχέση έχει αποκατασταθεί εδώ και πολλούς μήνες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA