Μενού
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον»
Φώτης Σεργουλόπουλος | (Glomex / ERT)
  • Α-
  • Α+

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε ότι στο παρελθόν υπήρξε μοντέλο για ζωγράφους και ότι έκανε γυμνό. Το πρωί της Παρασκευής (12/4) ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά αναφέρθηκαν στα διάφορα επαγγέλματα που έχουν κάνει στο παρελθόν, με τον παρουσιαστή να αποκαλύπτει κατά την περίοδο που ήταν φοιτητής στη Γαλλία, εργαζόταν ως μοντέλο σε ζωγράφους, κάνοντας μάλιστα και γυμνό, προκειμένου να βγάλει κάποιο χαρτζιλίκι.

«Ήμουν μοντέλο σε ζωγράφους. Γυμνό, χωρίς ρούχα. Όχι εδώ στην Ελλάδα» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με την Τζένη Μελιτά να του κάνει ερωτήσεις γελώντας.

«Στη Γαλλία όταν ήμουν και ήθελα να βγάλω ένα χαρτζιλίκι. Είχαν έρθει στη σχολή μας και είχαν βάλει μια αγγελία, μια ανακοίνωση στο ταμπλό μας, για όσους θέλαμε. Επειδή κάναμε σαν μάθημα σωματική έκφραση κλπ. ήμασταν πιο εξοικειωμένοι με το σώμα μας. Και πηγαίναμε σε σχολές ζωγραφικής, σε ατελιέ και κάναμε τα μοντέλα. Υπάρχω σε κάποιους πρόχειρους πίνακες μαθητών του 1987» είπε ο παρουσιαστής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA