O Παναγιώτης Πανουσόπουλος από τη θέση 65 είναι ο σημερινός (5/3) «Μονομάχος» και αφού μας εξιστορεί μία απίστευτη περιπέτεια που έζησε στην Ισπανία είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τους 100 αντιπάλους του.
Ο ιδιοκτήτης café-bar θέλει να διεκδικήσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί για να παντρευτεί την αγαπημένη του, Ευγενία Βέλη που έπαιξε επίσης στον «Μονομάχο». Στην 5η ερώτηση παίρνει τη βοήθεια του 25% και συνεχίζει με ρίσκο χωρίς να πάρει καμία άλλη βοήθεια. Σύντομα μάλιστα, μένει μόνο με δύο αντιπάλους και ο Παναγιώτης είναι κοντά στο στόχο του.
Ο παίκτης αποφασίζει να παίξει με ερώτηση σχετικά με το Σύμπαν. Η ερώτηση που του θέτει ο Χρήστος Φερεντίνος είναι «Ποιος ήταν ο πρώτος πλανήτης που ανακαλύφθηκε με τηλεσκόπιο». Θα καταφέρει να τους εξοντώσει και να φύγει με 22.407 ευρώ;
Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό (5/3) επεισόδιο
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.