Ο Κωνσταντίνος Αλετράς ήταν ο παίκτης που κατάφερε να φύγει από τον «Μονομάχο» του ΣΚΑΪ με τον Χρήστο Φερεντίνο, με συνολικά κέρδη που ξεπερνούν τις 44.694 ευρώ.
Έχοντας κερδίσει τον προηγούμενο Μονομάχο και τις 14.033 ευρώ που είχε συγκεντρώσει, ο 22χρονος φοιτητής ακολούθησε όσο πιο πιστά γίνεται το δικό του σύστημα, εκείνο του ρίσκου.
Μόνο στην 4η ερώτηση χρησιμοποίησε μία βοήθεια και ενώ τις περισσότερες απαντήσεις δεν τις γνώριζε, ρίσκαρε και συνέχιζε να παίζει.
Ο Κωνσταντίνος Αλετράς καταφέρνει να εξοντώσει και τους 100 αντιπάλους του, να συγκεντρώσει 30.661 ευρώ ενώ τα συνολικά του κέρδη ξεπερνούν τις 44.694 ευρώ.
Δείτε το απόσπασμα με την κρίσιμη ερώτηση - απάντηση που οδήγησε τον «Μονομάχο» στη μεγάλη νίκη:
- Δικογραφία κατά 34χρονου για συκοφαντική δυσφήμιση του Άδωνι Γεωργιάδη μέσω διαδικτύου
- Μέση Ανατολή: Πλήγματα σε Τεχεράνη, Βηρυτό - Με «πόλεμο φθοράς» απειλεί το Ιράν - LIVE εξελίξεις
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τι λες καταραμένε; - Όταν η Μαρία Κίτσου έπαθε «Γιάγκο Δράκο» σε παρωδία της Λάμψης που μάλλον δεν είδαμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.