Μενού
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών»
Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» | (Alpha TV)
  • Α-
  • Α+

Η δραματική σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των Κυριών», που αγαπήθηκε πολύ τα τελευταία δύο χρόνια από το τηλεοπτικό κοινό, έριξε αυλαία τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και ολοκλήρωσε την επιτυχημένη πορεία της με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο.

Ο δεύτερος κύκλος ήταν καθηλωτικός και γεμάτος ανατροπές, μίση, πάθη και έρωτα. Ο «Παράδεισος» ήταν ένα μέρος όπου όλα τα όνειρα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα, κάποια όμως έμειναν προσδοκίες. Οι επιθυμίες έγιναν διλήμματα, οι αποφάσεις θα γίνουν μοίρα, η αγάπη θα νικήσει τον έρωτα, τα σκοτάδια όλα θα φωτιστούν.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, έφτασε η ώρα να βγουν όλα στο φως. Ο Ντίνος πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Αμαλία, ταξιδεύοντας μόνιμα στην Αμερική. Ωστόσο, στο τέλος τα δεδομένα ανατρέπονται και η νεαρή γυναίκα παραμένει στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα της.

Την ίδια ώρα ο Σίμος βγαίνει εκτός ελέγχου και βρίσκεται σε ψυχολογικό αμόκ και αδιέξοδο. Τρέχει στη φυλακή να συναντήσει τη Βικτώρια, πατά τη σκανδάλη και τη ρίχνει νεκρή μέσα στο ίδιο της το κελί. Αμέσως μετά στρέφει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονεί.

 

 

 

 

Η τελευταία σκηνή της σειράς μας φέρνει στον Ιούνιο του 2024. Το πολυκατάστημα «Ο Παράδεισος των Κυριών» έκλεισε, το καφενείο του Πασχάλη έχει περάσει πια σε άλλα χέρια, ενώ ο Ντίνος πέθανε σε ηλικία 94 ετών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA