Μενού
δημητρης λαλος τιμωρος σειρα μαροκο
Ο Δημήτρης Λάλος στο Μαρόκο για τα γυρίσματα της σειράς «Ο Τιμωρός» | (Alpha TV)
  • Α-
  • Α+

«Ο Τιμωρός», η σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha, βρίσκεται στο Μαρόκο και συγκεκριμένα στο Μαρακές, για γυρίσματα. Στην «κόκκινη πόλη», στις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γωνιές της, στα γραφικά σοκάκια της και τα αξιοθέατα της, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.

Για την προετοιμασία των ηθοποιών στήθηκε ένα μικρό «χωριό» με τέντες και κοντέινερς με φόντο το «στολίδι του Μαρακές», το Τζαμί Κουτούμπια. Από το χώρο του basecamp η ομάδα και οι ηθοποιοί Δ. Λάλος, Κ. Νικούλι και Δ. Κίτσος, μετακινήθηκαν στην καρδιά της Μεντίνα, εκεί όπου έχει στηθεί ένα τεράστιο συνεργείο κινηματογραφικών προδιαγραφών, με επικεφαλής τον σκηνοθέτη Μιχάλη Κωνσταντάτο.

Με ένα τουκ τουκ, ένα τρίκυκλο με σκεπαστή καρότσα σαν από άλλη δεκαετία, με ντόπιο οδηγό, η ομάδα μεταφέρθηκε, σε μια περιπετειώδη μετακίνηση, στην καρδιά της Μεντίνα. Πάνω στο όχημα 7 άτομα και σακ βουαγιάζ  με τα ρούχα των ηθοποιών, μεταφέρθηκαν στο χώρο του γυρίσματος.

δημητρης λαλος στη σειρα Ο Τιμωρος
Ο Δημήτρης Λάλος στη σειρά «Ο Τιμωρός» | (Alpha TV)

Σε στενά δρομάκια πλάτους 2,5 μέτρων, με τα μαγαζιά δεξιά κι αριστερά να απλώνουν την πραμάτεια τους, με κόσμο, με ποδήλατα, μηχανάκια, ανθρώπους που έσερναν καρότσια, να έρχονται από την αντίθετη μεριά, κάθε δευτερόλεπτο ήταν μια  περιπέτεια, σαν σε ταινία του Τζέιμς Μποντ. 

ο τιμωρος μαροκο γυρισματα
Στο Μαρόκο συντελεστές της σειράς «Ο Τιμωρός» για γυρίσματα | (Alpha TV)

Η πρώτη στάση για γύρισμα έγινε μέσα στην πολύχρωμη, πολυπρόσωπη και παραμυθένια σουκ, σε ένα μαγαζί με κοσμήματα, όπου οι ντόπιοι συμμετείχαν με την παρουσία τους. Ο νεαρός Μάρκος (Δ. Κίτσος) διαλέγει ένα κόσμημα, ένα χέρι της Φατιμά για την αγαπημένη του Έλλη.

ο τιμωρος μαροκο γυρισματα
Γυρίσματα για τον «Τιμωρό» στο Μαρόκο | (Alpha TV)

Στο σήμερα, χρόνια μετά, ο Μάρκος (Δ. Λάλος) επιστρέφει στο ίδιο σημείο για να βρεθεί συναισθηματικά στην ίδια κατάσταση όπως τότε και να βιώσει τα ίδια συναισθήματα που έχουν καθορίσει τη ζωή του. Οι αναμνήσεις, παρά τα χρόνια που έχουν περάσει είναι νωπές, όπως και η πληγή της προδοσίας. 

ο τιμωρος μαροκο γυρισματα
Σκηνή από τη σειρά «Ο Τιμωρός» / Φωτογραφία από τα γυρίσματα | (Alpha TV)

Στη συνέχεια, σε ένα μαγαζί με εκατοντάδες χάλκινα και μπρούντζινα αντικείμενα, από πιάτα και καθρέφτες μέχρι κρεμαστά φωτιστικά και λυχνάρια, σε ένα χώρο όπου το τζίνι του Αλλαντίν νόμιζε κανείς ότι θα πεταχτεί από κάποιο σημείο, εκεί ο νεαρός Μάρκος (Δ. Κίτσος) και ο νεαρός Αλέξης (Κ. Νικούλι) μιλούν με τους δικούς τους στην Ελλάδα, σε μια σκηνή καθοριστική για την εξέλιξη της σειράς. 

ο τιμωρος μαροκο γυρισματα
Από τα γυρίσματα της σειράς «Ο Τιμωρός» στο Μαρόκο | (Alpha TV)

Εδώ είναι η απαρχή, από εδώ ξεκινά η ιστορία του ΤΙΜΩΡΟΥ, στη σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha, μια ιστορία έρωτα, προδοσίας, εκδίκησης.

μαροκο
Γυρίσματα της σειράς «Ο Τιμωρός» στο Μαρόκο | (Alpha TV)

Οι κεντρικοί ήρωες συνδέονται μεταξύ τους με σχέσεις εξουσίας, δύναμης, αλληλεξάρτησης, μυστικών και... μίσους! 

ο τιμωρος μαροκο γυρισματα
(Alpha TV)

Η σειρά «Ο Τιμωρός» έρχεται στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...