Σε τροχιά αλλαγών έχει μπει το «Καλημέρα Ελλάδα» ώστε να υποδεχθεί το νέο έτος με μεγαλύτερη δυναμική. Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα δοκιμαστικά για νέα πρόσωπα στην εκπομπή έχουν ήδη γίνει ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα τις επόμενες μέρες.
Πηγές του ΑΝΤ1 επιβεβαιώνουν την ενίσχυση της εκπομπής χωρίς προς ώρας να διευκρινίζεται εάν το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θα ενταχθούν στην ομάδα θα έχουν ισότιμο ρόλο με το κεντρικό δίδυμο Στάθης – Λιβαθυνού ή εάν η παρουσία τους θα λειτουργήσει συμπληρωματικά. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το «Weekend Live» προβάδισμα φέρεται να έχει συντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ ο οποίος εργάζεται σε σταθμό Εθνικής Εμβέλειας και παράλληλα εκφωνεί και κάποια από τα μικρότερα δελτία ειδήσεων του σταθμού.
Διαβάστε ακόμα: Η εξομολόγηση της Καινούργιου για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Το μήνυμα που δεν πρόλαβε να της πει
Στη σχετική λίστα συμπεριλαμβάνεται και έμπειρη πολιτική συντάκτρια περιφερειακού σταθμού της Αττικής η οποία στο παρελθόν είχε στενή συνεργασία με κορυφαία anchorwoman. Οι αλλαγές στο «Καλημέρα Ελλάδα» θα κλειδώσουν τις επόμενες μέρες και θα υλοποιηθούν με το νέο έτος.
- Γιατί καίγεται το Παρίσι με αφορμή ποδοσφαιρικούς αγώνες: Τα αίτια πίσω από τις συχνές ταραχές
- «Περιμέναμε μετρό, όχι να κινδυνεύουμε»: Στους δρόμους της Κυψέλης που πέρασε ο μετροπόντικας
- Την σκότωσε και πήγε στο καφενείο να δει τον Άγιαξ: Ένα αδιανόητα κυνικό έγκλημα
- Από το «Insomnia» στην «Οδύσσεια»: Ένα ψύχραιμο ranking για τις ταινίες του Νόλαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.