Η Ερμηνεία, η σημερινή (8/2) παίκτρια στον Τροχό της Τύχης του Star, δεν χρειάστηκε ούτε δύο δευτερόλεπτα, για να βρει τον τελικό γρίφο αφού διαγωνίστηκε στην κατηγορία των «αντίθετων λέξεων».
Έχοντας από πριν τα κλασικά γράμματα στον Τροχό της Τύχης, και πιο συγκεκριμένα τα λ, π, σ, τ, α, εμφανίστηκαν στον τελικό γρίφο τα τρία τελευταία, με αποτέλεσμα να τη βοηθήσουν στην εύρεση του γρίφου.
Η ίδια επίλεξε τα εξής: κ, μ, ρ, ν, ο από τα οποία το δεύτερο και το τελευταίο γράμμα, γεγονός που τη βοήθησε παραπάνω στο να βρει τον τελικό γρίφο που ήταν η λέξη «άδειος, γεμάτος».
Μάλιστα, η Ερμηνεία αποχώρησε με 3.525 ευρώ, αφού στον φάκελο που είχε επιλέξει, υπήρχαν τα 2.000 ευρώ.
- Ρωτήσαμε το ChatGPT ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του Μουντιάλ - Ναι, είναι αυτή που φαντάζεστε
- Πνίγηκε ο αδερφός του δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, Νίκου Νικολετάκη - «Ήταν ο πιο καλόψυχος άνθρωπος»
- Υπόθεση Κακαλέτρη: Η ιστορία του μαθητή που αιματοκύλισε σχολείο στη Σπάρτη επειδή έμεινε μεταξεταστέος
- Άντι Μπέρναμ: Ο «Βασιλιάς του Βορρά» που διεκδικεί την «καρέκλα» του Στάρμερ - Τι καινούργιο φέρνει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.