Μενού
date
First Dates | Star
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Πέμπτης η εκπομπή First Dates στο Star και με το «καλησπέρα» η παρουσιάστρια Ζενεβιέβ Μαζαρί «τα πήρε» επειδή ένας από τους συμμετέχοντες, ο Μανώλης, παραδέχθηκε πως πήγε εκεί επειδή... έχασε ένα στοίχημα που είχε βάλει στο γραφείο που δουλεύει!

 «Το κορίτσι πως το θες;» ρώτησε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του First Dates για να λάβει μια ανορθόδοξη απάντηση από τον παίκτη.

«Ζεν, θα λέγαμε ότι εδώ ήρθα περισσότερο για μια «πλάκα» που κάναμε στο γραφείο. Όχι πλάκα, με την καλή έννοια! Δηλαδή ένας φίλος με έβαλε από το γραφείο, που είμαστε μαζί» σημείωσε ο Μανώλης για να σχολιάσει, αμέσως, η Ζενεβιέβ Μαζαρί πως «θα τσαντιστώ αλλά εντάξει».

Μανώλης: Αυτή είναι η αλήθεια όμως, ένας φίλος που λέγεται Παναγιώτης.

Ζ.Μ.: Είναι δηλαδή ένα φιλικό στοίχημα;

Μανώλης: Ναι, ένα φιλικό στοίχημα το οποίο μου έβαλε εκείνος και δεν ξέρω για ποιο λόγο. Ξέρει αυτός.

Ζ.Μ.: Δηλαδή σε έβαλε ο φίλος σου να βάλεις στοίχημα, το έχασες και ήρθες αλλά αν βρεις τον έρωτα της ζωής σου;

«Αν βρω τον έρωτα της ζωής μου, σίγουρα ο Παναγιώτης θα είναι ο κουμπάρος» σχολίασε ο παίκτης του First Dates με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να κάνει μια επική τοποθέτηση προτού γνωρίσει τον Μανώλη στο ταίρι του. «Ο Παναγιώτης θα γίνει κουμπάρος, εγώ θα είμαι η κουμπάρα και τον Παναγιώτη εκείνο το βράδυ θα τον βάλω να κλαίει».

Τελικά, βέβαια, μπορεί ο Μανώλης να πήγε επειδή έχασε το στοίχημα αλλά φαίνεται πως το ραντεβού με τη Μερσύνης είχε θετική έκβαση αφού οι δυο τους βρήκαν κοινά σημεία. Λίγο η ηλικία, λίγο τα ίδια ακούσματα και η τσαχπινιά της Μερσύνης τον έκαναν να εντυπωσιαστεί αν και υπήρξαν στιγμές που ένιωσε αμήχανα.

Η τόση εξωστρέφεια της παρτενέρ του τον έφερε προ τετελεσμένου αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε σε τίποτα να της δώσει την κάρτα του. Ακολουθώντας στο περίπου τον παραδοσιακό τρόπο του να δίνεις σε χαρτάκι τον αριθμό του τηλεφώνου σου, ο Μανώλης έδωσε μια δόση σύγχρονης εποχής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA