Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς του Δήμου Αθηναίων, όπως κάθε χρόνο, έγινε και φέτος στην πλατεία Συντάγματος, όπου πλήθος κόσμου απόλαυσε το μουσικοθεατρικό πολυθέαμα που ετοίμασε ο Φοίβος Δεληβοριάς με τίτλο «Η Ταράτσα του Χρόνου».
Ο καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου, τη Μάρθα Φριντζήλα και τον Θανάση Αλευρά. Η βραδιά μεταδόθηκε για πρώτη φορά και στη νοηματική γλώσσα από τη διερμηνέα Σοφία Ρομπόλη, η οποία αποθεώθηκε στο Χ για την προσπάθειά της.
Από τη βραδιά ξεχώρισε και η στιγμή που η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε το «Τίποτα δεν πάει χαμένο» του Μάνου Λοϊζου και του Μανώλη Ρασούλη φορώντας την παλαιστινιακή κεφίγια.
Ο Άρης Πορτοσάλτε το πρωί της Πέμπτης (2/1) έκανε ένα σχόλιο για τη διοργάνωση, σημειώνοντας: «Αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές, αυτές που κυκλοφορούν κυρίως στην πλατφόρμα Χ, ο κύριος ΔΟύκας θα μπορούσε να πει κάνω Πρωτοχρονιά για το ΠΑΣΟΚ, ελεύθερα και ωραία να πάνε οι πασοκτζήδες ή να πει κάνω και μία γιορτή για να υποδεχθεί η Χαμάς τον νέο χρόνο».
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.