Η Χαρά Σμύρου, η τηλεοπτική «Ματούλα» του «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε στην παράσταση «Τα πήρες όλα κι έφυγες» στο Θέατρο Παλλάς και μίλησε μαζί με τον Χάρη Ρώμα στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day».
Μάλιστα, η Χαρά Σμύρου εξήγησε ότι ο λόγος που δεν συνέχισε να ασχολείται με την υποκριτική είναι το γεγονός ότι ακολούθησε τον σύζυγό της στη Νέα Υόρκη.
«Μεγάλη συγκίνηση, οφείλω πολλά στον κύριο Ρώμα. Δε συνέχισα τη δουλειά γιατί αφοσιώθηκα για χρόνια στην οικογένεια. Έπρεπε να ακολουθήσω τον άντρα μου στη Νέα Υόρκη, αλλά τώρα γύρισα εδώ ακάθεκτη και έτοιμη», είπε χαρακτηριστικά η «Ματούλα» του «Καφέ της Χαράς».
Από πλευράς του ο Χάρης Ρώμας δήλωσε: «Ο άντρας της είναι υπέροχος, τα παιδιά της είναι υπέροχα και χαίρομαι πολύ που είναι ένα ολοκληρωμένο άτομο αυτό το κορίτσι».
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.