Μενού
tzima
Η άτυχη στιγμή για τη Ράνια Τζίμα | Mega
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας η Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για τη νέα σεζόν και επειδή... κάθε αρχή και δύσκολη, μια άτυχη στιγμή την έφερε σε πλήρη αμηχανία.

Η δημοσιογράφος προλόγισε το βίντεο με την ακρίβεια στα ράφια του σούπερ μάρκετ και ύστερα από το on της περίμενε πως θα κυλήσει ομαλά η ροή του δελτίου αλλά πήγαν... όλα λάθος.

Το βίντεο έπεσε, όμως η κάμερα συνέχισε να καταγράφει και από λάθος χειρισμό προφανώς στο κοντρόλ, ο «αέρας» έδειξε τη Ράνια Τζίμα που γνωρίζοντας πόσα λεπτά θα διαρκούσε το βίντεο, πήρε στα χέρια της το ηλεκτρονικό τσιγάρο της για να καπνίσει.

Η δημοσιογράφος αντιλήφθηκε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και την ώρα που πήγαινε να το βάλει στο στόμα της με μία απότομη κίνηση το κατέβασε, προσπάθησε να το κρύψει με έκδηλη την αμηχανία και τελικά ήρθε η... λύτρωση, με το βίντεο του θέματος να παίζει κανονικά στον «αέρα» του δελτίου του Mega.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA