Το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 21:00, το μουσικό στέκι στο «Σάββατο με Φίλους» στον ΣΚΑΪ γεμίζει με σερπαντίνες, μάσκες και κομφετί, όπως επιτάσσει το πνεύμα των ημερών, και γιορτάζουμε την τελευταία μέρα της Αποκριάς με εξαιρετική παρέα, πολύ χορό, κέφι και μεγάλα τραγούδια!
«Σάββατο με Φίλους» λοιπόν, και ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχεται τον Κώστα Καραφώτη, έναν εξαιρετικό ερμηνευτή για ένα αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα από το χθες και το σήμερα.
Μαζί του έρχονται η Ελεάνα Παπαϊωάννου με τη γνήσια λαϊκή φωνή της, ο ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής της νέας γενιάς, Γιάννης Γρόσης, η Βένια Καραγιαννίδου και η Μαρία Κορέλλι. Ακόμα, ο Παναγιώτης Λάλεζας μας οδηγεί σε αυθεντικό, παραδοσιακό γλέντι, με τραγούδια από όλη την Ελλάδα.
Στην παρέα μας, οι κριτές του «My Style Rocks», Λάκης Γαβαλάς και Έβελυν Καζαντζόγλου, η Μαίρη Μηλιαρέση, οι δημοσιογράφοι Έλενα Κώνστα, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Σίσσυ Καλλίνη, Τάσος Μπιμπισίδης και οι ηθοποιοί Παυλίνα Ζάχρα, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Κατερίνα Νικολοπούλου, Λάζαρος Βασιλείου.
Τη δική τους ενέργεια και διάθεση δίνουν επίσης οι Στέλλα Γιαμπουρά, Κάτια Ταραμπάνκο, Νεκτάριος Σκαμνάκης, Γιώργος Ασημακοπούλος και ο Παύλος Παπαδόπουλος.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.