Ο «Σασμός» επέστρεψε με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη (24/4) στις 21:00 στον Alpha η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αντώνης κι ο Γιώργος προσπαθούν να καταλάβουν ποιος είναι ο σκοτεινός νους, που ενορχήστρωσε την επίθεση.
Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα εξομολογείται στην Καλλιόπη τον προβληματισμό της για όσα δεν μοιράζεται ο Αντώνης μαζί της. Ο Χρήστος ενημερώνεται για την επίθεση και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.
Η Κατερίνα παρεξηγεί μία κουβέντα που ακούει μεταξύ Σάντρας και Βαγγέλη, και μεταφέρει την ανησυχία της στον παπά-Μιχάλη. Η κόρη του γιατρού σχεδιάζει να μείνει στο ιατρείο που στήνει στο σπίτι του Παύλου.
Ο Μαθιός, βλέποντας πού το πάει με τον Αστέρη, της μιλά έξω από τα δόντια και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον αδερφό του, εξοργίζοντάς την.
Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (24/4)
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.