Ο «Σασμός» επέστρεψε με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα (27/5) στις 21:00 στον Alpha ο Παύλος και ο Τηλέμαχος ανησυχούν έντονα πως ο Μανούσος Μουντάκης θα πάρει εκδίκηση για τον ξάδερφό του. Η πιθανότητα αυτής της εκδίκησης τους προκαλεί συνεχές άγχος και φόβο για το τι μέλλει γενέσθαι.
Από την άλλη πλευρά, ο Αντώνης φοβάται βαθύτατα ότι η αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με την εμπλοκή της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου, την οποία ήξερε και κάλυψε, θα προκαλέσει τεράστιες αναταράξεις στη σχέση του με τη Μαρίνα.
Ο Αντώνης ανησυχεί ότι αυτή η αποκάλυψη θα μπορούσε να καταστρέψει την εμπιστοσύνη που έχει χτίσει με τη Μαρίνα, οδηγώντας σε μεγάλες συγκρούσεις και ενδεχομένως στην οριστική ρήξη της σχέσης τους.
Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (27/5)
Σασμός, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 στον Alpha.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.