Ο «Σασμός» επέστρεψε με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Τρίτη (12/3) στις 21:00 στον Alpha η Εύα ετοιμάζει την αναχώρησή της διαβεβαιώνοντας Παύλο και Βαγγέλη, πως δεν θα κάνει κίνηση εναντίον του Μαθιού.
Στο μεταξύ ο Χρήστος καλεί στο γραφείο του τον Μαθιό και τον ρωτάει ευθέως αν σκότωσε τον Στεφανή, ενώ η Στέλλα ξεκαθαρίζει στον Αστέρη ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την εκπροσώπηση του αδελφού του. Εκείνος προσπαθεί να τη μεταπείσει, αλλά παραμένει ανένδοτη, ενώ δε θα διστάσει να έρθει και σε σύγκρουση με τον πατέρα της.
Το πόρισμα του πραγματογνώμονα για τη δολιοφθορά στο αυτοκίνητο της Θοδώρας αφήνει τον Γιώργο με το στόμα ανοιχτό και τον πεισμώνει να ανακαλύψει την αλήθεια.
Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τρίτης (12/3)
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντι Κάπριο με τη σύντροφο του, Βιτόρια Σερέτι
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.