Ο «Σασμός» επέστρεψε με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη (22/5) στις 21:00 στον Alpha, ο Αντώνης κι η Μαρίνα προσπαθούν να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης, αφήνοντας πίσω τους όσα τους προβληματίζουν.
Τα σημάδια ότι κάτι κακό επίκειται πληθαίνουν, τόσο στην Καλλιόπη όσο και στη γιαγιά Ειρήνη, και δυστυχώς θα βγουν αληθινά. Η Θοδώρα καταρρέει στην είδηση ότι πιθανότατα δεν θα καταφέρει να υιοθετήσει το μωρό με τον Γιώργο, ενώ ο Βαγγέλης κι ο Παύλος δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα όσα διάβασαν στο γράμμα της Εύας.
Κι ενώ η Στέλλα μοιράζεται με τον Τάσο την ανησυχία της για την περίεργη συμπεριφορά του Χρήστου, εκείνος συλλαμβάνει τη Βασιλική για το φόνο του Λάζαρου. Ο κόσμος του Μαθιού γίνεται συντρίμμια, καθώς η γυναίκα του οδηγείται στο κρατητήριο.
Κι όσο ο Φραγκιαδάκης κάνει αμέριμνος τις διακοπές του, ο εισαγγελέας έχει άσχημες προθέσεις εναντίον τόσο του ίδιου για την παράλειψη καθήκοντός του όσο και όλης της οικογένειας των Σταματάκηδων, οι οποίοι δεν θα γλιτώσουν από την οργή του, προτείνοντας στον Μαθιό, μια συμφωνία, που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.
Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (22/5)
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Διάσημος ράπερ αποκαλύπτει: Έχει κοιμηθεί με πάνω από 12.000 γυναίκες - «Αντέχει» ακόμα χίλιες
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.