Ο «Σασμός» επέστρεψε με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (9/5) στις 21:00 στον Alpha, ο Αντώνης μένει άναυδος από την αποκάλυψη για το πού βρίσκεται ο Αντρέας, προσπαθώντας να διαφύγει τη σύλληψη.
Την ίδια ώρα, η Βασιλική αντιμετωπίζει στα ίσια τον εισαγγελέα, προκαλώντας τον αναφορικά με το θάνατο του Λάζαρου. Δε γνωρίζει, ωστόσο, ότι ο Χρήστος έχει έναν κρυμμένο άσσο στο μανίκι του.
Η Μαρίνα μένει αλύγιστη, απέναντι στον Μαθιό. Δίνει μία ημέρα περιθώριο στον ίδιο να παραδοθεί μόνος του, διαφορετικά θα τα αποκαλύψει όλα στον Αντώνη. Εκείνος είναι έτοιμος να το κάνει, η γιαγιά Ειρήνη, όμως, τον αποτρέπει.
Όσο ο Γιώργος με τη Θοδώρα προετοιμάζονται για το γάμο τους, η Βασιλική αποφασίζει να κάνει μία τελευταία προσπάθεια, να πείσει τη Μαρίνα να μην καταδώσει τον Μαθιό. Η σύγκρουση των δυο γυναικών θα είναι σκληρή, και όχι δίχως απώλειες.
Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Πέμπτης (9/5)
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.