Μενού
Σκηνή από τη σειρά «Σασμός»
Σκηνή από τη σειρά «Σασμός» | (Alpha TV)
  • Α-
  • Α+

Η σειρά του Alpha «Σασμός» που είναι αφιερωμένη στον έρωτα και πώς αυτός μπορεί να νικήσει τη βεντέτα δεν θα προβληθεί σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου. Ο Alpha θα καλύψει τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας - Καζακστάν στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024 και για αυτό δεν θα προβληθεί νέο επεισόδιο της επιτυχημένης δραματικής σειράς. 

Η Εθνική Ελλάδος θα δώσει έναν εντός έδρας αγώνα με το Καζακστάν, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21:45. Έτσι, στο κανάλι θα προβληθεί ο αγώνας και αμέσως μετά το Post Game στις 23:50.

Σασμός: Πότε θα έχει νέο επεισόδιο

Η σειρά «Σασμός» θα επιστρέψει στις οθόνες μας την Παρασκευή (22/3) στις 21:00 με νέο επεισόδιο. Στο επεισόδιο 94, η Βασιλική ξεκαθαρίζει στην Καλλιόπη πως είναι η τελευταία φορά που της συγχωρεί ψέμα. Η Στέλλα έρχεται σε ρήξη με τον Χρήστο, λέγοντάς του πως έχει θέματα εμπιστοσύνης, ενώ ο Τάσος καταλαβαίνει πως η κόρη του έχει αναπτύξει αισθήματα για τον Χρήστο.

Η άφιξη της Σάντρας στο χωριό γίνεται θέμα συζήτησης στο καφενείο του χωριού. Η Θοδώρα αρχίζει να σκέφτεται την πρόταση του Γιώργου. Η Μαρίνα έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως όλοι της κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό για τον Μαθιό.

Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Παρασκευής (22/3)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA