«Ουρλιάζει το cringe» σχολιάζουν στο Χ (πρώην Twitter) οι τηλεθεατές της σειράς «Σασμός» που παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης (3/7) τη σκηνή με τον Μαθιό να μεταμορφώνεται σε αετό τη στιγμή του θανάτου του.
Ο Δημήτρης Λάλος πέθανε στο προτελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Alpha και το τέλος του χαρακτήρα που υποδύθηκε τα τελευταία τρία χρόνια, σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο στα social media.
Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον Μαθιό να στέκεται στην άκρη του γκρεμού και ενώ ακουγόταν το τραγούδι «Εκεί που κλαίνε οι αετοί» του Γιάννη, εκείνος άνοιξε τα χέρια του, μεταμορφώθηκε σε αετό και πέταξε μακριά.
Η σκηνή σχολιάστηκε όσο λίγες και πολλοί ήταν εκεί που σχολίασαν την επεξεργασία που υπήρξε.
«Αλήθεια το βλέπω το ξαναβλέπω και δεν το πιστεύω, δεν μπορεί να το κάνατε αυτό», «Το έδειξε κανονικά ή είναι τρολάρισμα;», «Το cringe δεν φωνάζει απλώς. ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΒΓΑΖΕΙ» είναι μερικά από τα σχόλια που έγιναν.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.