Μενού
sasmos
Η Αργυρώ και ο Αστέρης στον «Σασμό» | Instagram @sasmos_alphatv_official
  • Α-
  • Α+

Ο «Σασμός» επιστρέφει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στον Alpha, με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Το κοινό περιμένει με αγωνία την πρεμιέρα το τρέιλερ μάς δίνει μια γεύση του τι θα δούμε στα πρώτα νέα επεισόδια.

Οι εξελίξεις αναμένονται καταγιστικές, αφού ο Μαθιός και η Βασιλική δίνουν αγώνα για τη ζωή τους. Τον μεν πρώτο τον πυροβόλησε ο Νικηφόρος στο φινάλε του δεύτερου κύκλου όταν έμαθε ότι εκείνος σκότωσε τον Στεφανή, ενώ η Βασιλική είχε τροχαίο ατύχημα, την ώρα που έτρεχε να τους βρει για να προλάβει το κακό. 

Στο τρέιλερ κάνει την πρώτη του εμφάνιση και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έρχεται φέτος στον «Σασμό» για να γκρεμίσει ό,τι με κόπο έχουν χτίσει Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες. Μάλιστα, το ατμοσφαιρικό τρέιλερ «υπόσχεται» ότι «Για κάποιους η λύτρωση, δε θα έρθει ποτέ!».

Η σειρά θα βρίσκεται στις οθόνες μας με δυνατές ανατροπές και καθηλωτικές εξελίξεις. Ξεχάστε ό,τι ξέρατε! Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο! Τώρα έρχονται οι μεγάλες αποκαλύψεις! Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη. Απρόσμενες αφίξεις φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης. Το νέο trailer μας δίνει μια γεύση για το τι έρχεται!

Ένα όπλο που οπλίζεται. Ο ήχος μιας σφαίρας που βρίσκει στόχο. Οξύς, μεταλλικός.

 

Σασμός: Τα νέα πρόσωπα που θα ταράξουν τις ισορροπίες

  • Ανδρέας Βρουλάκης (Βασίλης Μπισμπίκης)

Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου. Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες.

Όταν ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες κι ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε την μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό.

  • Εύα Αβραμίδη (Πηνελόπη Τσιλίκα)

Αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μικρότερή του. Όταν πέθαναν οι γονείς τους, τον Ευθύμη τον πήρε ένας θείος του στην Κρήτη και η Εύα υιοθετήθηκε από μια πλούσια οικογένεια Ελλήνων στο εξωτερικό, που την αγάπησαν, την μεγάλωσαν με άνεση και την σπούδασαν. Η Εύα είναι αρχιτεκτόνισσα. Μετά τον θάνατο του Ευθύμη, κλείνει τις δουλειές της και έρχεται στο χωριό για να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδερφό της.

Εμφανίζεται σε όλους ως επαγγελματίας, που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγρο-τουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA