Μενού
sasmos
Σκηνή από το τρέιλερ του γ' κύκλου | Alpha
  • Α-
  • Α+

Αμέσως μετά το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς «Σασμός», ο Alpha πρόβαλε το σκοτεινό τρέιλερ του τρίτου κύκλου. Σε αυτό, οι βασικοί πρωταγωνιστές δείχνουν αρχικά να χαίρονται όμως ξαφνικά σκοτεινιάζουν και στο τέλος φορούν όλοι μαύρα μαντήλια.

Το τρέιλερ είναι σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπέκου και με την υποβλητική μουσική του Νίκου Τερζή η οποία αναδεικνύει τα συναισθήματα των χαρακτήρων. Οι θεωρίες στο Twitter ήταν αμέτρητες, από το ότι πεθαίνει ο Αστέρης μέχρι το ότι στη σειρά θα μπει ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος ήταν αυτή η μαυροφορεμένη φιγούρα εισβάλλει στο χώρο. Το μόνο βέβαιο πάντως είναι πως ο τρίτος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος αν κρίνει κανείς από τον τίτλο, «Σασμός, ο επίλογος»!

«Σασμός» | 3ος κύκλος, «Ο Επίλογος»

Στην ανακοίνωση ου συνοδεύει το τρέιλερ ο Alpha αναφέρει:

«Ένα δωμάτιο, ένα χωριό, ένας κόσμος ολόκληρος. Οικογενειακοί και φιλικοί δεσμοί συνδέουν τα πρόσωπα που βρίσκονται στο «κάδρο», σε αυτό το ταμπλό βιβάν. Μία πινακοθήκη ανθρώπων οι οποίοι έχουν ζήσει μαζί, έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε διαδρομές συγκλίνουσες, σε πορείες συντεταγμένες. Ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα, ένα λουλούδι, ένα κομπολόι, ένα κολιέ. Ένα τραγούδι. Μια λεπτή φέτα ζωής στον παλμό ενός συνηθισμένου απογεύματος. Ξαφνικά, απρόσμενα, μια μαυροφορεμένη φιγούρα εισβάλλει στο χώρο.

» Η απειλή; Όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο. Μια φωτογραφία πέφτει στις φλόγες. Ύστερα αίμα και χέρια. Χέρια βαμμένα κόκκινα, χέρια ποτισμένα στο αίμα. Μία κολυμπήθρα. Τα χέρια βουτούν στην κολυμπήθρα. Όλοι τυλίγονται στα μαύρα. Μια αργοπορημένη τιμωρία - για ποιο άραγε σφάλμα;

» Το trailer του «Σασμού» - 3ος κύκλος Ο Επίλογος, της δραματικής σειράς του Alpha, προβάλλεται ήδη στον τηλεοπτικό αέρα, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπέκου και με την υποβλητική μουσική του Νίκου Τερζή η οποία αναδεικνύει τα συναισθήματα των χαρακτήρων. Με υψηλή αισθητική, σκηνοθετημένο με κινηματογραφικούς όρους, γυρισμένο με αργή κίνηση (slow motion) διαστέλλει τον χρόνο και τον «εγκλωβίζει» σε διαφορετικά γκρο πλαν και close ups. Τα πρόσωπα των ηρώων μέσα σε αυτά τα καρέ αλλάζουν έκφραση και «γράφουν» την ιστορία σε σκούρο φόντο. Μία διελκυστίνδα συναισθημάτων που μοιάζει δίχως τέλος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.