Μενού
Σίσσυ Χρηστίδου: «Παρενόχλησε συνεργάτιδά μου και ζήτησα να απομακρυνθεί»
Σίσσυ Χρηστίδου | (Instagram @sissychristidou)
  • Α-
  • Α+

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν καλεσμένη στο podcast του Fipster στο Youtube μαζί με την Μαρία Σολωμού και τον Δημήτρη Μοθωναίο και έκαναν μία εφόλης της ύλης συζήτηση. 

Η παρουσιάστρια του Mega αναφερόμενη στην πορεία της στην τηλεόραση αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε απομακρύνει από το πλευρό της συνεργάτη ο οποίος παρενοχλούσε συνεργάτιδα της εκπομπής της.

«Πολύ δύσκολα αλλάζω και συνεργάτες. Έχει τύχει να αλλάξω συνεργάτες στην πορεία, αλλά δεν είχε ποτέ να κάνει αμιγώς με τη δουλειά τους για να είμαι ειλικρινής.

Έχει τύχει να παρενοχλήσει συνεργάτης μου συνεργάτιδά μου και να ζητήσω να απομακρυνθεί, αλλά δεν είχε να κάνει με την απόδοσή του στη δουλειά. Ένιωσα ότι είναι ευθύνη μου, το έβλεπα να συμβαίνει μπροστά μου. Ακριβώς επειδή μου είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο. Δεν μπορώ καν να σου περιγράψω πόσο ίδιο ήταν και με τα ίδια πρόσωπα» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Όταν μου συνέβη εμένα, δεν είχα τη δύναμη και μετά βρέθηκα σε μία θέση που είχα τη δύναμη και συνέβαινε σε κάποιον άλλον. Ήταν προσωπικό, ήταν διορθωτικό μέσα μου» αποκάλυψε η παρουσιάστρια. 

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 01:29:00' και μετά

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA