Μενού
MasterChef - Λευτέρης Ζαφειρόπουλος
MasterChef - Λευτέρης Ζαφειρόπουλος | Star
  • Α-
  • Α+

Ο μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef, Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (14/6) στο «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι θα κάνει με τα χρήματα που κέρδισε στο ριάλιτι μαγειρικής, εξηγώντας ότι ένα μέρος θα το δώσει για ένα σοβαρό χειρουργείο που πρέπει να κάνει.

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι υπήρξαν στιγμές που σκεφτόταν ότι δεν θα τα καταφέρει να νικήσει το MasterChef, το οποίο χαρακτήρισε «έρωτα», αλλά σκεφτόταν ότι δεν πρέπει να φύγει από το ριάλιτι μαγειρικής και προσπαθούσε για το καλύτερο.  

«Δεν έχω αποφασίσει εξ ολοκλήρου τι θα τα κάνω. Σίγουρα το πρώτο που θα κάνω είναι να δώσω ένα ποσό στους δικούς μου. Τόσα χρόνια έχουν κάνει τόσες θυσίες για εμάς, για να μας μεγαλώσουν εμένα και τον αδερφό μου, οπότε θα τους δώσω ένα ποσό να πάνε διακοπές όπου θέλουν στον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος.

Όταν η Ελένη Χατζίδου τον ρώτησε για το χειρουργείο που πρέπει να κάνει, εκείνος απάντησε:

«Πρέπει να το κάνω κι αυτό, καλά που μου το θυμίσατε. Το έχω αφήσει τρία χρόνια. Με το νεφρό μου είναι κάτι. Άμα το αφήσω, κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί το χειρότερο. Η εγχείρηση αυτή που πρέπει να κάνω χρειαζόταν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να γίνει. Θέλω να γίνει ρομποτικά και έτσι είναι πιο κοστοβόρο. Τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, είχα πάρα πολλή δουλειά και το αμελούσα. Τώρα θα το κάνω όμως».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA